![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5WUkI0qDIZJ-wgTz2A83MTYCLsEnivZ4lXVRVsCnrz8E-B3ec5w6fnTx5hB7MIMia4djnl925MK7AFgYk8iKGrQox1zNhGSH97WZQHmvU1Aw8GIdDLRJyLW2XTZNkbByRFO43/s200/20131027_104808.jpg)
A xornada foi un éxito, xa que se superaron amplamente as espectativas. Catro criadores da raza criaron os 200 galos e galiñas que se ofreceron no menú, que incluía ademáis da carne, un ovo de Galiña de Mos frito ademáis de postre de tarta de améndoas e queixo, de produtores locais. Repartíronse máis de 750 menús nunha carpa específica.
Desde primeiras horas da mañá cociñáronse as carnes e a partir da unha do mediodía comezouse a servir o menú.
Houbo tamén unha exposición de exemplares de Galiña de Mos, na que participaron dez criadores da comarca da Terra Chá e tamén unha exposición de artesanía e de maquinaria antiga.