![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivWQkFnIwoyhu-OLVR_VOj5DT1sM33QdsHYO31dTu5EwuzSS0UHezOK5OFwYMnuxC8CvtLvfrxdnSeX9vk3j_mtIfDNfQl669MiYhotDJ3GiZCn6CUOvVoBbpEWzWqKcKJsJZn/s200/2013-10-12+12.44.22.jpg)
Ao mercado asistíu a criadora de Galiña de Mos Mari Luz Gómez e o seu fillo Jaime, que venderon ovo da nosa raza.
Tamén houbo un showcooking ofrecido polo restaurador Eduardo Pardo, que cociñou uns galos ofrecidos pola criadora Mariña Grille. Adrián, o seu sobriño, informou aos presentes dos métodos de cría que se lle ofrecen aos galos na súa granxa e o cociñeiro explicou como fixo a preparación das carnes e da súa impresión. O Director Técnico de Avimós, Diego Rois, falou das propiedades da raza e das características das súas carnes.
A xornada foi un grande éxito que demostra o futuro dos circuitos curtos de comercialización.