A Galiña de Mos participou en Fitur 2014

Grazas á invitación cursada pola Asociación de Hosteleros da provincia de Lugo, asistimos á presentación en Fitur da Guía da hostelería da provincia de Lugo E para comer Lugo, onde aparece o Galo de raza Mos. A esta presentación asisitimos cos nosos amigos da Asociación de Criadores da raza Ovella Galega (Asovega). Nesta xornada presentamos a hosteleiros de Madrid a Pularda de Raza Mos. O estudo de investigación que estamos a facer sobre a pularda da nosa raza, xunto coa Federación de Razas Autóctonas de Galicia-BOAGA e o Centro Tecnolóxico da Carne de Galica, comeza a ter resultados que estamos comezando a divulgar entre os consumidores.
No madrileño restaurante Manolo houbo unha presentación de varios produtos galegos, participando unha receita feita polos cociñeiros do restaurante de "Pularda de raza Mos con salsa de almendra y risotto". Varios cociñeiros madrileños e publicistas gastronómicos mostraronse moi interesados nos produtos da Galiña de Mos.