Xornadas Gastronómicas da Galiña de Mos na provincia de Lugo.

Durante todo este ano, véñense celebrando na provincia de Lugo unha serie de Exaltacións Gastronómicas, organizadas pola Asociación Provincial de Empresarios de Hostelería e Turismo de Lugo (Apehl) en colaboración coa Diputación de Lugo, con produtos de calidade galegos. Neste mes celebraranse as das carnes da raza Galiña de Mos, os Grelos de Galicia, a Pataca de Galicia e o Queixo de Tetilla. 
As xornadas celebraranse do 15 ao 24 de novembro nos seguintes restaurantes:

O ASADOR, BARREIROS
A LONXA, BURELA
RÍO LEA, CASTRO RIBERAS DE LEA
CASA DAMIÁN , FOZ
O LAR, FOZ
XOYMA, FOZ
CASA GAIBOR, GUITIRIZ
CANEDO, LUGO
MANUEL MANUEL, LUGO
O CINCUENTA E SEIS, LUGO
OS CACHIVACHES, LUGO
PORTA SANTIAGO, LUGO
ABADÍA SAN SIMÓN, MONFORTE DE LEMOS
TAPERÍA CENTRO DO VIÑO, MONFORTE DE LEMOS
O RINCÓN, PALAS DE REI
A MIRANDILLA, RINLO-RIBADEO
EL OVIEDO, RIBADEO
PARADOR DE RIBADEO, RIBADEO
PARADOR VILALBA, VILALBA