![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgih40bCKuNb1BgRe3nJRcwBnr1Sfp3MSoJXbLeuhiqzhwazC9lDjZABHInhFhgURNT0ZucsLOIh3Msa0C-gHhYkOfs9zbt-7NoxpxrMC8H_4-ZZp3hJTsNwYuuUFtsH7CkfSSG/s200/52469054_1494258954042548_2191924056863801344_n.jpg)
No mes de febreiro celebráronse no restaurante o Forno de Tovar, situado no precioso Pazo de Tovar, en Lourenzá, unhas xornadas gastronómicas da nosa raza que foron dunha gran calidade. O cociñeiro Jorge López elaborou unhas suculentas preparacións como se poden ver nas seguintes fotografías. As xornadas foron organizadas pola granxa Chousa do Lea. (As imaxes que se ven a continuación pertencen ao criador José Zapata Sánchez e se poden consultar na súa páxina de facebook).