![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhohexNz191ieKnYzbr-QDXjwQAkqCPU0JG9_FGQ3SQP0uswOtFFS5ZYQ-6XGN5JHec9ffv3RNwGNmvtHOASkDR5qkw1N7U94aP_S7ZMS5O7mUBdkYFaN5t2fad6inF2TcpH7F7/s200/IMG_20151018_145906.jpg)
Con motivo do evento
Galician Gourmet Extravaganza, celebrado entre o 15 e o 18 de outubro no hotel Meliá White House de Londres, ofrecéronse case 500 menús con produtos de calidade galegos, sendo dous dos sete platos formados por produtos da Galiña de Mos, o primeiro sendo un ovo que o comensal tiña que romper, acompañado de chourizo de cabaza e tamén o Galo Mos con queixo de San Simón da Costa.
Fotos (Hotel Meliá White House)