![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidw5jdXqNeF1POcNsK8sw2EG0HEF7OqdfjWtv4yKLwiX2iPuImONbeibOtlVqjgjFPnov71oLbfznxwhaVR5C8unZM_TsTZK7BRfMyE6o6RBo0jeYiicNJpuBpo0F1KdRYgL0r/s1600/20140519_205830.jpg)
O 19 de maio celebrouse na Cidade da Cultura unha presentación do Menú das Cooperativas de Galicia, que se ofrecerá durante o mes de xuño en varios restaurantes galegos. A Cooperativa Vicogalo, con David Sueiro e a súa marca Galo Celta estiveron presentes. Presentouse un recetario cos menús elaborados no que aparecen dúas receitas con Pularda da raza Mos e outra con Galo.
No recetario aparecen preparacións con pularda da nosa raza, que tamén se poden facer con galo.