![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZq0IpLYFwOQ95Owy3KdZaXkKoJC12rrBpQ-xhAdWxtz0BOx2k3rnJpWUmfTFbEpkH-9IwtLQaf9W1eViJkiY7pDGGipcUAzGrgyzLwfmfDXFy8yrrtcoCJsbo9cQkWIsab1pr/s200/856365_143953549103722_1015403535_o.jpg)
O próximo mes de marzo ven cheo de actividades de promoción da nosa raza e de oportunidades para degustar as súas carnes. Pronto vos informaremos.
Para rematar o mes de febreiro o restaurante O Pazo de Lugo en Madrid organiza o xoves 21 unha cena-cata na que o Galo da raza Mos forma parte do menú principal.
Tamén o Restaurante Silabario en Tui, segue a ofrecernos no seu menú un estupendo prato do Galo Mos estofado a fogo lento, rebozuelos escabechados e nabo glaseado. Ademáis este restaurante farán o 7 de marzo unhas maridaxes, entre os que destaca a combinación con croqueta de Galo Mos con maíz e trigo.
Tamén o sábado día 22 de febreiro en Bertamiráns, concello de Ames, ao carón de Santiago de Compostela, a granxa Sabores de Santiso organiza unha degustación na tenda especializada La cesta natural.