A Galiña de Mos participou en Fitur


Grazas á invitación cursada pola Asociación de Hosteleros da provincia de Lugo, asistimos á presentación en Fitur da Guía da hostelería da provincia de Lugo E para comer Lugo, onde aparece o Galo de raza Mos. Na mesa de presentación participaron o presidente da Asociación de hosteleros de Lugo Cheché Real, a Delegada da Xunta en Lugo Raquel Arias, a Vicepresidenta da Deputación de Lugo Lara Méndez e o Presidente de Avimós Francisco Monasterio, en representación das marcas de calidade dos produtos galegos. No stand de Galicia repartiuse abundante información sobre os produtos gastronómicos galegos.
Presentación da Guía
Stand de Galicia en Fitur
Aproveitando a visita a Madrid, fixéronse contactos con varios restaurantes madrileños e galegos ilustres  para informarlles sobre a raza e a calidade das súas carnes. O restaurante O Pazo de Lugo realizou unha exquisita preparación do galo guisado acompañado con espárrago triguero á prancha e crocante de xamón, mostrando estas persoalidades moito interés por unha carne tan especial e diferente.
Máis información: E para comer Lugo, El Progreso, La Voz de Galicia