![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnqfs6uYN7W6z665zP1qs6D4JG-cmqdVW-IjmtL3u0Yzl9M-zl4I8yEsDol9y91GKFIcLdijX0sIXLMnHeNcBKKWurmjohjqTzv1ykVLT6DQIhQPiIBA4x-mOOQIaSvDYw-6wG/s200/IMG-20191222-WA0010.jpg)
Nas dúas feiras houbo diversas degustacións nas que colaboraron outros criadores nosos.
Na Feira do Capón de Vilalba houbo unha demostración de cociña e degustación de produtos de razas autóctonas organizada por granxa Aeiroá, de Sandra López, coa súa foodtruck. O cociñeiro Oliver Fernández explicou o proceso de cociñado e as súas características.
En Vila de Cruces a degustación tamén foi moi concurrida, participando o criador e cociñeiro da nosa raza Santiago Caramés.