Os produtos da Galiña de Mos estiveron nas degustacións de Expolugo.

Con motivo da feira Expolugo tamén houbo unha serie de degustacións e presentacións de produtos das nosas razas autóctonas, durante os dous días que durou a feira. Estiveron presentes 15 marcas comerciais de produtores que comercializan baixo a marca 100x100 Raza Autóctona. 
Estiveron des produtores da nosa raza. A granxa Chousa do Lea de José Zapata, ofreceu empanada de Galiña de Mos e tamén peituga de galo de Mos en escabeche. a granxa Aves do Concello de Francisco Monasterio, ofreceu Capon de Vilalba da raza Galiña de Mos guisado e a granxa Aeiroá, de Sandra López, deu a degustar filloas recheas de Galo de Mos e Cachena con queixo de San Simón e tamén, Polo de raza Galiña de Mos estufado con dátiles.
Foi unha ocasión ideal para que os produtores poderan dar a coñecer as súas marcas e os seus produtos.