![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1WOii-UWGyb9z8N-LMJRCIcazTcbIvGljlvg6ErDhSqxFoAGvSQuPsb3UzXSpFpcwKTN8jcJwePLAOUEUjd_30tq0jpzYUGNB8FeGBzYLXZiD7SdOA1tkf37XtuiVhHpVzmJf/s200/S18A7067.jpg)
O afamado cociñeiro Martín Berasategui, posuidor de tres estrellas Michelín, estivo en Santiago de Compostela o 18 de abril. Alí sinalou a gran calidade dos produtos galegos. Sinalou que o mellor ovo que probou na súa vida é o da marca Galo Celta, que lle está a servir produto da nosa raza. Recordemos que esta marca é dun produtor de Galiña de Mos, coas galiñas da nosa raza 100% raza autóctona.
A calidade do ovo de Galiña de Mos segue a destacar grazas á xenética da nosa raza, que lle fai ter unhas características únicas.