![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-gA7WoXwBkL0PgQULte7rAI_D4WiGLyTZ1aySIQlAhaRDnI29oJxpUxDXzRbUb7sIUv73YjqmUPwPSEzgealAHTOr0ZxP35wu4i1bms7OpFFiUPfBh8QjU30yFu0psT7w2zet/s320/IMG_20150816_153728.jpg)
O xurado estivo formado polos expertos Quique Rodríguez, editor xefe e asesor gastronómico do portal Gastronomicum.net, ademais de ser un afamado chef en Madrid, por Bárbara Buenache, chef executiva da cadena Sushimore e presidenta da Federación de Cociñeiros e Reposteiros da Comunidade de Madrid, Cristina Martínez "garbancita", divulgadora gastronómica en medios especializados e editora da web http://garbancita.blogspot.com.es/ e Rocío Garrido, editora do blog "lacocinademiabuelo" e autora do libro Cociñando coas razas autóctonas.