![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFR1JUHRTl3cz8nAk0dTV0l_9rONjKNpvOjqYPJTKYUA4u3dutg6u56usu5xgaDYSanzCR_webKmHPI4y5THp7AOq8BfsXbsr1MSMWEQvYDNEGR_9a5Mk2A4ypZYCs11x3eXDQ/s200/11246585_1603563636584828_105315699956645142_n.jpg)
Será un fin de semana cheo de festa e degustación de galo de Curral, nos restaurantes da zona.
En Vila de Cruces cada vez máis, estanse a producir galos a partir da nosa raza autóctona, chegando actualmente a ser a metade da produción total.
O pregoeiro este ano será o afamado cociñeiro Iván Domínguez, cunha estrela michelín, gran defensor dos produtos da Galiña de Mos.
O martes 12 de maio asistimos á presentación da festa, que se celebrou no mercado de Abastos de Santiago de Compostela.
Asistíu o Director Técnico de Avimós, Diego Rois que falou das bondades da raza.